HUN | ENG
2010.10.04.
10:07
bemutatkozás

A TRIMEX Trade Kft. 1990-ben alakult. A cég megalakulása óta foglalkozik vámügyintézéssel, szállítmányozással, raktározással. Az Európai Unióhoz történt csatlakozást követően, 2005. május 1-től a VPOP Közép-Magyarországi Régiójával kötött szerződés alapján lehetőséget kapott a Harbor Parkban lévő VÁMUDVAR I. üzemeltetésére. Ennek a ténynek gyakorlati jelentősége, hogy a HARBOR PARKBAN üzemelő vámszolgálati hely mellett, egy épületben tudunk dolgozni a vámhivatallal, mely munkánkat hatékonyabbá teszi, a jobb, közelebbi emberi kapcsolatok kialakítása révén is.

Reggel 8 órától 21 óráig fogadjuk az ügyfeleinket. Ez azt jelenti, hogy napi 2 műszakban, 6 egyenruhás látja el a szolgálatot. Cégünknél jelenleg 11 szakképzett vámügyintéző dolgozik 2 műszakban, biztosítva ügyfeleink folyamatos és szakszerű kiszolgálását. Partnereink részére alkalmi, illetve hosszú távú szerződés alapján, teljes körű szolgáltatás keretében végezzük a vámügyekkel kapcsolatos mindennemű tevékenységet. Partnereink körében megtalálhatók kis-, közép-, illetve nagyvállalatok is. Tevékenységünket nemcsak a saját telephelyünkön végezzük, ügyfeleink igényei alapján más vámhivataloknál is ellátjuk képviseletüket, ezenkívül az eljáráshoz szükséges dokumentumok beszerzéséhez is segítséget adunk.

A projekt keretében egy CMR rendszert szeretnénk megvalósítani a hatékonyabb működés érdekében. Célunk az elszámolás és könyvelés fejlesztése, a hatékonyság növelése. A megpályázott projekt keretében létre kívánunk hozni egy vállalati portált is, amely a weben elérhető vámkezelési megbízások közvetlen letöltési és kitöltési lehetőségét biztosítaná ügyfeleink számára. Megoldottá válik a munkafolyamatok időbeni figyelemmel kísérése. (Hol tart a munka, illetve szállítmány, raktárkészlet nyilvántartás)

A fejlesztésekkel cégünk gördülékenyebben lesz képes naprakész tájékoztatásra export, import, intrastat, extrastat és elektronikus vámügyintézésre. Megvalósul az ügyfelek által vámszámlánkra utalt összegek naprakész egyenlegének lekérdezhetősége, ügyfeleink részére nyújtott vámügynökségi szolgáltatásunk nyilvántartásának naprakész elérhetősége, kész okmánymásolataiknak letöltési lehetősége.

Ügyfeleink számára érzékelhető előny az igények gyors és pontos kielégítése, a gyors és kommunikatív szolgáltatás nyújtása.

A leírt fejlesztésekkel közép- és hosszú távon is versenyképesek tudunk maradni a piacon.